Waarom je organisatie nood heeft 

aan een bedrijfsvideo

Sinds kort kan elk bedrijf bij ons terecht voor een bedrijfsvideo. We bieden pakketten aan voor elk budget en elke doelstelling


Realiseer meer conversies, klanten en jobkandidaten door in te zetten op bedrijfsvideo's. 🚀 Praat met onze videostrateeg voor vrijblijvend advies!Wat is een bedrijfsvideo?

Je business, bedrijf, of organisatie heeft een onfeilbaar content plan nodig om relevant te blijven in het digitale landschap van 2019. Want met lukrake contentmarketing raak je er vandaag de dag niet meer. Dat hebben we te danken aan de slinkende aandachtsspanne van de online bevolking. Om zaken zoals brand awareness, conversie, klanten en recruitment af te vinken, moet je business vertrouwd raken met de meest visuele aanpak voor bedrijfscontent. Hier speelt de zakelijke video, of bedrijfsvideo een belangrijke rol.


Bedrijfsvideo is hét tegengif voor de kwaaltjes van elke organisatie want de effectiviteit ervan is bewezen. Het is namelijk niet langer optioneel om video te gebruiken als een tool om te informeren, te verkopen en producten of diensten te promoten. Toch begrijpen veel bedrijven niet hoe video in hun ondernemingsplan past. Maar de waarheid is dit: video kan in elk deel van de buyer’s journey passen. 


Video is het antwoord! Van live tot geanimeerde bedrijfsvideo’s, er is een visuele strategie voor elke bedrijfsvideo-nood. Maar waar begin je? Dat hangt eigenlijk af van het doel dat u wilt bereiken. Animatievideo werkt bijvoorbeeld beter om complexe, abstracte zaken uit te leggen. Live video is perfect om werknemers een gezicht te geven, processen te vermenselijken of te pronken met een blits product.

Waarom bedrijfsvideo?

In 2019 is het niet voldoende om je content gereedschapskist te vullen met een standaard website en enkele ongeïnspireerde marketing emails. Als je de opkomst van video in je omgeving hebt opgemerkt, is overwegen om met video in zee te gaan de volgende logische stap voor je bedrijf of organisatie. Hier volgt een overzicht van de voordelen van bedrijfsvideoGeloof ons niet! Geloof de statistieken 📈

 • Tot wel 70% van de mensen zijn meer geneigd om een product te kopen als ze dit eerst in een explainer video zagen.
 • 50% van de internetgebruikers zoeken eerst online naar verkopers die gerelateerd zijn aan een product of dienst vooraleer ze een winkel binnenstappen.
 • Een stijging van 200% - 300% in “click through rate”.
 • 65% van de leidinggevenden bezochten een verkoper zijn website na het bekijken van een video.
 • 87% van de digitale marketeers gebruiken video.
 • Video wordt 1200% keer meer gedeeld op sociale media.


Voordelen van bedrijfsvideo content

 • Schept een vertrouwensband
 • Vertelt jouw verhaal
 • SEO vriendelijk
 • Makkelijke communicatie
 • Bedrijfsgroei (verbeterde verkoop)
 • Betere interactie
 • Sociale media
 • Verhoogde Call-to-Action (CTA)


Wij zijn StoryMe, een bedrijfsvideo-bedrijf


Laten we er geen doekjes omwinden. Als bedrijfsvideo-bedrijf met jaren productie-ervaring achter de kiezen, weten we hoe bedrijven van alle maten baat hebben bij visuele content die hun merk, hun producten, hun diensten en hun mensen in stijl vertegenwoordigd!


We hebben samengewerkt met klanten van het hoogste niveau zoals Microsoft, Uber, Lay’s en anderen die Video Marketing au serieux nemen, en zij zien duidelijke resultaten.


Als productiebedrijf dat bedrijfsvideo maakt, liggen onze roots in live en animatie-producties. We hebben ook Video Marketing experten die elk product of dienst met Video Strategie kunnen besprenkelen.


We zijn gepassioneerd door het boosten van de video's van onze klanten met de beste video distributie en de beste video strategie. Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? We hebben kantoren in Londen, Gent en Brussel en die staan allemaal klaar om met jou over video te praten. Contacteer ons!

Wat doen we?

Wij creëren video's & Video Strategieën 


Onze live en animatie teams gaan aan de slag om je verhaal te brengen, je boodschap te verkondigen en het te vertalen in zalige video’s die werken. Van geluid tot script, tot onze finale edit, onze 85 Video Strategen zitten er bovenop.


Maar wat heb je aan een goede video als niemand die ziet?


Team Video Strategie zal een plan creëren om je blitse video’s te activeren. Wij bereiken de juiste mensen, op het juiste moment en via de juiste kanalen. 

Check onze Showreel!

Laat van je horen!

Vul het contact formulier in en krijg gratis videostrategie advies 

of vraag een offerte aan!

All rights reserved. StoryMe.